Inmiddels ben ik nu z’n acht jaar zelfstandig ondernemer als Fotograaf in Apeldoorn en omstreken. Ik hou ervan om mezelf te blijven uitdagen. Dit doe ik door middel van het volgen van workshops bij andere fotografen, je bent nooit uitgeleerd en het is fijn om te zien hoe anderen te werk gaan.

Nu ben ik samen met 7 andere fotografen een soort van fotoclub gestart. We hebben allemaal een groeiplan gemaakt voor 2022.
Het is de bedoeling dat we elkaar helpen bij dit groeiplan. Motiveren met positieve opbouwende kritiek. Elkaar uit te dagen, elkaars fotografie beoordelen. Zodat we allen groeien en nog meer leren van elkaar. Naast ons eigen groeiplan gaan we ook verschillende fotoworkshops volgen. We hebben inmiddels een lichtworkshop gevolgd van Felix Kuhne. Portretfoto’s gemaakt met zijn lichtplan. Super interessant. Volgende opdracht is een zelfportret in de stijl van Lieke Anne. Enorm benieuwd wat iedereen gaat maken.
Nieuwsgierig? Kijk op #photosquad22 op Instagram dan zie je de resultaten van iedereen.

Mijn groeiplan voor 2022 

Ik wil heel graag gewoon zelf mensen uitnodigen voor een fotoshoot. Dat kan zijn in mijn eigen netwerk maar ook graag mensen die ik zie lopen op straat. Die me opvallen  waar ik nieuwsgierig naar ben. Wie ben jij, wat doe je, wat houdt je bezig. Een ontmoeting, waarbij we elkaar positieve energie geven. We gaan dan samen de fotostudio in, of naar elke andere willekeurig plek die we beiden leuk vinden.
De bedoeling is dat er uit deze ontmoeting fotoshoot een serie foto’s komt waar we beiden blij van worden. Die ik mag gebruiken voor mijn website/sociale media of mogelijk kan insturen naar wedstrijden. Mensen kunnen zich dus niet aanmelden voor dit project.
Hopelijk heb ik eind 2022 minimaal 12 mensen mogen ontmoeten en verrassen met gave foto’s.