Naast alle fijne fotografie opdrachten ben ik ook schoolfotograaf. Ik ben franchinemer bij Sgoolfotografie.nl
Ik vind het enorm fijn om als zelfstandig ondernemer, waarbij je veel alleen werkt, ook bij een team te horen. Inmiddels fotografeer ik bij 35 basisscholen (samen rond de 6000 kinderen). De meeste scholen bevinden zich in Apeldoorn, maar ik kom ook al enkele jaren bij andere scholen elders in Nederland. Het leuke aan schoolfotografie is het ieder jaar terug zien van de kinderen en ze steeds meer hun eigen ik zien worden. Kinderen die ik als peuter voor het eerst op de foto mocht zetten en na 8 jaar vervolgens als afzwaaier fotografeer. Als schoolfotograaf probeer ik de ouders elk jaar te verrassen met een andere foto van hun kind. Ik hoop natuurlijk dat iedere ouder zijn/haar kind terug ziet in de foto’s. 
Mocht je na het zien van onderstaande foto’s nou denken: zulke schoolfoto’s wil ik ook! Stuur mij dan een mail, of laat mijn pagina zien op de basisschool van de kinderen.
Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek. 
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google