Voor mijn project portretfoto’s maken van willekeurige mensen die ikzelf vraag. Is Diem het tweede model.
Diem ken ik via haar moeder Monique en stiefvader Ronald. Ik mocht enkele jaren terug hun bruiloft fotograferen.
Prachtige gele auto, rode bruidsjurk en twee mooie bruidsmeisjes.

Nu is Diem een prachtige jonge vrouw met een geheel eigen stijl. Ik hou daarvan dat je gewoon aandoet waar jij blij van wordt. Je haar draagt zoals jezelf wil zonder je iets aan te trekken wat anderen daarvan vinden. 
Dat is zoals Diem op mij overkomt, maar ik zie ook wel een beetje verlegenheid misschien zelfs onzekerheid.
Maar lieve Diem hou je vast aan je eigen wensen en verlangens. De onzekerheid die blijven we houden, soms iets sterker dan andere keren. Ik ervaar dat ook nog steeds, niet dagelijks maar toch wel vaak.

Wil je meer foto’s zien uit de serie van Diem, kijk vooral eens op mijn Instagram @you_by_ans